'Vervelend seizoen gehad, geen Eredivisie-minuut: maar voetballen verleer je niet'

'Vervelend seizoen gehad, geen Eredivisie-minuut: maar voetballen verleer je niet'

18-07-2020 22:58
6

Reuven Niemeijer wil zijn voetbalcarrière aan de andere kant van het land nieuw leven inblazen. De 25-jarige Tukker werd in het seizoen 2017/2018 gedeeld clubtopscorer bij Heracles, maar raakte daarna helemaal uit beeld in Almelo en is inmiddels bij Excelsior neergestreken.

Niemeijer speelde vrijdag mee tegen Racing Genk, waar zijn oud-ploeggenoot Cyriel Dessers tegenwoordig speelt. De Leuvenaar werd gedeeld Eredivisie-topscorer en maakte een transfer van vier miljoen euro. "Ik kon het goed vinden met hem vorig jaar. Leuk dat hij deze stap heeft gemaakt. Dat verdient hij", aldus de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En hij vertelde ook blij voor mij te zijn."

Wedden

Meer odds

Het seizoen van Niemeijer verliep namelijk net iets anders: zijn laatste Heracles-optreden dateert van april 2018. Tijdens het seizoen 2018/2019 werd hij verhuurd aan FC Emmen, daarna verdween hij naar de achtergrond in Almelo. Nu wil Niemeijer zich oprichten in Kralingen. "Ik heb natuurlijk een vervelend seizoen achter de rug, heb geen enkele keer in de Eredivisie gespeeld. Maar voetballen verleer je niet. Ik zorg dat ik straks klaar ben voor de start van de competitie."