Contract bij Excelsior na Heracles-vertrek: Terugkeren naar de Eredivisie

Contract bij Excelsior na Heracles-vertrek: "Terugkeren naar de Eredivisie"

16-07-2020 13:04
23

Reuven Niemeijer speelt de komende seizoenen voor Excelsior. De 25-jarige middenvelder heeft in Rotterdam een contract voor twee seizoenen getekend.

Niemeijer, die transfervrij overkomt van Heracles Almelo, legde de afgelopen weken een succesvolle proefperiode af op Kralingen. "Ik heb snel mijn plekje gevonden in de groep en dat is fijn. Dit is natuurlijk een andere omgeving dan waar ik vandaan kom", zegt Niemeijer op de website van zijn nieuwe club. "Rotterdam is niet dichtbij mijn vertrouwde omgeving, dus dat zal wel even wennen zijn. Maar ik zie dat niet als een probleem. Ik sta te popelen om met Excelsior aan de competitie te beginnen."

Met zijn nieuwe club heeft de middenvelder een duidelijk doel: "Excelsior speelt nu sowieso een niveau lager, maar de ambitie is om terug te gaan naar de Eredivisie. Daar zullen we dit seizoen alles voor doen. En Rotterdam is vergeleken met Almelo natuurlijk wel anders, haha. Maar dat is ook leuk. Ik heb nog niet rondgekeken in de stad, maar dat gaat zeker nog wel goedkomen", aldus Niemeijer, die pas op zijn 21 debuteerde in het profvoetbal en uiteindelijk vier jaar onder contract stond bij Heracles Almelo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s