NAC blijft achter met tonnen: 'Dankzij hem meer betaald dan de clausule alleen'

NAC blijft achter met tonnen: 'Dankzij hem meer betaald dan de clausule alleen'

Gepubliceerd: maandag 20 juli 2020 om 08:58ma 20-07-2020 om 08:58

NAC Breda houdt 250 duizend euro over aan het vertrek van Arno Verschueren naar Lommel SK. Volgens de Belgische smaakmaker moet de Brabantse club daar blij mee zijn.

De Verschueren-transfer riep vorige week vraagtekens op door de rol van Hans Smulders. Als technisch directeur van NAC nam hij twee jaar geleden een gelimiteerde transfersom op in het contract van de 23-jarige middenvelder. Smulders is nu zijn zaakwaarnemer.

"Zonder die clausule had ik destijds nooit bijgetekend", reageert Verschueren in Het Belang van Limburg. "Mijn zaakwaarnemer, die goede contacten onderhoudt met City Group, had ooit een soortgelijke situatie meegemaakt bij een andere club en daar wilden we ons voor indekken. Het is net dankzij hem dat Lommel SK meer heeft betaald dan die clausule alleen. In het slechtste geval liep ik volgend jaar gratis de deur uit."

Verschueren onthult dat hij deze zomer ook naar de Major League Soccer kon. "Ik had één concreet voorstel uit Amerika, maar dat was deze zomer - mede door corona - niet haalbaar", laat hij weten. "Ik was niet van plan alles in België achter te laten om mij blind in een nieuw buitenlands avontuur storten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws