'Panathinaikos wil Eredivisie-clubs de loef afsteken en hengelt naar Elia'

'Panathinaikos wil Eredivisie-clubs de loef afsteken en hengelt naar Elia'

21-07-2020 12:57
93

Panathinaikos is het vaarwater van ADO Den Haag, FC Twente en FC Groningen binnengedrongen, meldt Voetbal International dinsdagmiddag. De nummer vier van het Griekse Super League-seizoen heeft zich gemengd in de strijd om Eljero Elia.

De 33-jarige buitenspeler loopt binnenkort uit zijn contract bij Basaksehir, dat zich zondagavond verzekerde van de allereerste landstitel in de clubgeschiedenis. Diverse Eredivisie-clubs lonkten naar zijn handtekening, maar hebben inmiddels forse concurrentie gekregen uit Griekenland. Panathinaikos is vastbesloten om na Bart Schenkeveld en Yassin Ayoub een derde speler van Nederlandse bodem binnen te halen, meldt VI. De Atheners haalden onlangs al Aitor Cantalapiedra, de afgelopen twee seizoenen actief voor FC Twente.

De Nederlandse en Griekse Elia-gegadigden zullen echter even geduld moeten hebben. De buitenspeler maakt eerst het seizoen met Basaksehir af en gaat knopen doorhakken over zijn sportieve toekomst. De kersverse kampioen speelt nog één competitieduel en mag daarna in de Europa League een 1-0 voorsprong verdedigen tegen FC Kopenhagen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast