Celtic-trainer Lennon haalt uit naar PSG-ster: 'Hij probeert mensen te irriteren'

Celtic-trainer Lennon haalt uit naar PSG-ster: 'Hij probeert mensen te irriteren'

Gepubliceerd: woensdag 22 juli 2020 om 18:25wo 22-07-2020 om 18:25

Celtic-manager Neil Lennon heeft geen goed woord over voor Paris Saint-Germain-aanvaller Neymar na de oefenwedstrijd van de Schotse club tegen de kampioen van Frankrijk. 

Celtic verloor de oefenwedstrijd dinsdagavond met 4-0, mede door een treffer van de Braziliaanse aanvaller. Lennon was na de nederlaag toch trots op zijn spelers, omdat ze niet reageerden op het gedrag van Neymar. "Hij was alleen maar aan het proberen om mensen te irriteren", vertelt Lennon in gesprek met Daily Record. "Ik zei tegen mijn spelers dat ze discipline moesten houden en zich er niets van aan moesten trekken."

"Hij probeert spelers kwaad te maken, maar dat weet hij", vervolgt Lennon, die wel lovende woorden spreekt over Kylian Mbappé. Hij prees de Fransman vanwege zijn snelheid en wilskracht. Daarnaast gaf de Celtic-trainer toe dat Paris Saint-Germain simpelweg een maatje te groot was voor zijn ploeg. "Na een minuut denk je al: oh jee... Het is wereldklasse. Ik ben blij dat we tegen ze gespeeld hebben, ik denk niet dat we ons hoeven te schamen."

Naast Neymar wisten ook Mbappé, Ander Herrera en Pablo Sarabia het net te vinden voor de kampioen van Frankrijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws