Sané lijkt megadeal te verklappen: 'Met Werner en Havertz heeft Chelsea toppers'

Sané lijkt megadeal te verklappen: 'Met Werner en Havertz heeft Chelsea toppers'

23-07-2020 17:24
49

Leroy Sané lijkt zijn mond voorbij te hebben gepraat op zijn presentatie als nieuwe aanvaller van Bayern München. Sané zei tussen neus en lippen door dat Timo Werner en Kai Havertz volgend seizoen voor Chelsea spelen, terwijl die laatste officieel nog niet getekend heeft.

The Blues zijn al tijden in de race voor Havertz, de sterspeler van Bayer Leverkusen. De Duitse middenvelder annex aanvaller moet Die Werkself een bedrag van honderd miljoen euro gaan opleveren en volgens Sané is de deal al rond. "Met Timo Werner en Kai Havertz heeft Chelsea deze zomer twee Duitse toppers gehaald", zegt hij op zijn eigen presentatie bij Bayern. "Dat heeft Chelsea goed gedaan."

Het is onduidelijk of Sané meer weet, of dat hij zich simpelweg versprak. Zeker is wel dat Chelsea graag zou zien dat Havertz na Hakim Ziyech en Timo Werner de volgende versterking is voor het team van trainer Frank Lampard. The Blues mochten de afgelopen transferperiodes geen spelers kopen en hebben in die periode kunnen sparen, waardoor de financiële mogelijkheden op Stamford Bridge nu oneindig lijken.