'Oostenrijks international wees Heerenveen af en kiest voor 2. Bundesliga'

'Oostenrijks international wees Heerenveen af en kiest voor 2. Bundesliga'

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 22:50do 23-07-2020 om 22:50

SC Heerenveen is op zoek naar nieuwe keepers en was ook bezig met Markus Kuster. De Oostenrijkse doelman was actief bij SV Mattersburg, maar hij kiest voor een overstap naar 2. Bundesligaclub Karlsruher SC.

Donderdag sijpelde door dat de Friezen graag in zee willen gaan met Mile Svilar, reservedoelman van Benfica. Hij zou gehuurd kunnen worden, maar volgens het Oostenrijkse Sky Sport was Heerenveen ook in de markt voor Kuster. De 26-jarige keeper, die eenmalig is opgeroepen voor het nationale elftal van Oostenrijk, heeft echter besloten om de Friese eredivisionist links te laten liggen en voor een dienstverband bij Karlsruher SC te kiezen.

Het is niet duidelijk of en hoe concreet de Friezen zijn geweest, maar duidelijk is wel dat Kuster op het lange lijstje met keepers stond. Het begint er echter op te lijken dat het keeperstrio in Heerenveen volgend seizoen uit Erwin Mulder, Mile Svilar en Jaimy Kroesen zal bestaan. Vorig seizoen stonden Warner Hahn, Filip Bednarek en Trevor Doornbusch nog onder contract in het Abe Lenstra Stadion, maar zij vertrokken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws