Keepers én buitenspelers pijnpunt voor Heerenveen: 'Van Bergen gaat vertrekken'

Keepers én buitenspelers pijnpunt voor Heerenveen: 'Van Bergen gaat vertrekken'

Gepubliceerd: vrijdag 24 juli 2020 om 15:41vr 24-07-2020 om 15:41

De transferdrukte bij SC Heerenveen moet nog op gang komen, voorspelt clubwatcher Reon Boeringa. De Friezen zitten al enige tijd zonder keepers, maar moeten vermoedelijk ook op zoek naar twee nieuwe vleugelaanvallers.

Oude bekende Erwin Mulder zal - na de play-offs met Swansea City - de vertrokken Warner Hahn en Filip Bednarek opvolgen, terwijl ook Mile Svilar aan de Friezen is gelinkt. De flanken worden het volgende hoofdpijndossier: Boeringa voorziet een vertrek van Mitchell van Bergen en wellicht ook Chidera Ejuke. "Ze hebben de afgelopen week en ook in de periode daarvoor heel wat biedingen afgewezen", vertelt de Voetbal International-journalist over Ejuke. Heereveen bedankte al eens voor een Chinees bod van zeven miljoen en wil alleen de absolute hoofdprijs. "Dat moet sowieso een bedrag boven de tien miljoen worden."

VI-collega Lentin Goodijk meldde eind mei al dat Van Bergen 'bij de volledige top-drie op het lijstje stond'. "Ja, die gaat deze zomer wel vertrekken", vult Boeringa aan. "Dat wil hij zelf in ieder geval. Hij kreeg in april een aanbieding om bij te tekenen tegen een beter salaris. Maar dat heeft hij afgewezen. Hij zei: ik ben na twee jaar hier toe aan een volgende stap."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kunnen Van Bergen en Ejuke hogerop?

(2419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws