'RC Lens geeft signaal af en legt bal bij Groningen-directeur Fledderus'

'RC Lens geeft signaal af en legt bal bij Groningen-directeur Fledderus'

24-07-2020 17:47
85

RC Lens heeft geen haast en wil Azor Matusiwa nog altijd overnemen van FC Groningen, maar is niet van plan om met meer geld over de brug te komen. Dat meldt het lokale La Voix du Nord in Frankrijk. Matusiwa wil zelf ook maar een ding: een transfer.

Dat Matusiwa hoopt op een deal werd deze week nog maar eens duidelijk tijdens de eerste training van FC Groningen. De middenvelder is geïrriteerd omdat de club niet meewerkt. Volgens La Voix du Nord wees Groningen twee biedingen van Lens op Matusiwa af. De krant schrijft dat Matusiwa en Groningen inmiddels weer door een deur kunnen, maar dat verandert niets aan zijn transferwens.

Lens heeft geen haast en hoopt nog steeds op de komst van Matusiwa, zo klinkt het. Dat wil echter niet zeggen dat het geduld van de Franse club eindeloos is. Volgens La Voix du Nord is Lens niet van plan om alsnog met een hoger bod op de proppen te komen. Daarmee ligt de bal bij technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen. Lens is zelfs bereid om met de huidige middenvelders het nieuwe seizoen in te gaan.

"Ik zou graag de stap naar een andere club maken", liet Matusiwa maandag weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik heb mijn eigen programma's afgewerkt en mijn best gedaan. Wel iets minder dan normaal misschien."