Willem II en PSV zijn er nog niet uit: 'Nog geen akkoord, is heel kort dag'

Willem II en PSV zijn er nog niet uit: 'Nog geen akkoord, is heel kort dag'

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 10:55di 28-07-2020 om 10:55

Willem II traint dinsdagmiddag voor het eerst in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar doet dat waarschijnlijk nog zonder Robbin Ruiter. Mocht een transfer doorgang vinden, moet Ruiter eerst een medische keuring doorstaan. 

"Er is nog geen akkoord. Dus het wordt wel heel kort dag", laat Joris Mathijsen, de technisch directeur van Willem II, weten in gesprek met het Brabants Dagblad. Eerder liet PSV-directeur Toon Gerbrands al weten er een fles wijn op te willen verwedden dat Ruiter komend seizoen in het shirt van Willem II speelt.

Damil Dankerlui is er nog wel bij op de eerste training, maar niet om te trainen. De speler bereikte een akkoord met FC Groningen en komt afscheid nemen. Mathijsen baalt van het vertrek van de rechtsback. "Voor contractverlenging stond hij niet open. Met de hoogte van de vergoedingssom zijn we tevreden", stelt de technisch directeur, die nog niet klaar is op de transfermarkt. "Er komen nog spelers bij. We hebben meerdere opties. Per stap gaan we bekijken hoe we het verder in zullen vullen."

Ruiter staat dinsdag ook niet op het trainingsveld bij PSV. De doelman onderhandelt met de ploeg uit Tilburg en het lijkt een kwestie van tijd voordat de transfer officieel wordt gemaakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws