Jans maakt transferplannen FC Twente openbaar: 'Financiële situatie niet goed'

Jans maakt transferplannen FC Twente openbaar: 'Financiële situatie niet goed'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 11:26wo 29-07-2020 om 11:26

FC Twente kleurt de samenstelling van de selectie langzaam maar zeker in, maar volgens Ron Jans er nog werk aan de winkel. De trainer wil in elk geval nog vier aanvallende versterkingen.

"We hebben al heel wat stappen gezet", concludeert Jans in gesprek met TC/Tubantia. Hij stapte een maand geleden in en trof een totaal uitgeklede selectie aan. "We hebben al heel wat gedaan. Er was niets, maar intussen is de staf compleet en met de selectie gaat het aardig goed."

Na de komst van Gijs Smal (FC Volendam) en huurlingen Kik Pierie (Ajax), Vaclav Cerny (FC Utrecht) en Nathan Markelo (Everton) is Twente er nog niet, benadrukt Jans. "We willen in ieder geval nog twee centrumspitsen, een vleugelspits, een aanvallende middenvelder en misschien nog verdedigers, een rechtsback."

De kans is groot dat Ajax-aanvaller Danilo Pereira de volgende huurling wordt in Enschede. Jans: "We hebben veel spelers gehuurd. Dat heeft direct te maken met de financiële situatie, die niet goed is. Transfervrije spelers hebben niet altijd de kwaliteit die de gehuurde spelers wel hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws