Driessen: 'Serieus bod van FC Emmen, maar afgewezen door FC Groningen'

Driessen: 'Serieus bod van FC Emmen, maar afgewezen door FC Groningen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 23:57wo 29-07-2020 om 23:57

FC Emmen heeft zich officieel, maar tevergeefs gemeld bij FC Groningen, weet FOX Sports-commentator Leo Driessen. De nummer 12 van het voorbije Eredivisie-seizoen maakt jacht op doelman Sergio Padt, werd dinsdag duidelijk.

De sluitpost staat nog één jaar onder contract en heeft een gelimiteerde afkoopsom van één miljoen euro in die verbintenis op laten nemen. FC Emmen was niet van plan om dat bedrag te betalen, maar heeft wél een bod gedaan. "Het bod is afgewezen, heb ik net vernomen", aldus Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ik heb niet naar de bedragen gevraagd, maar ik heb wel gehoord dat ze een serieus bod hebben uitgebracht. En dat het eerste bod is afgewezen."

Padt werd in 2018 al gelinkt aan een Eredivisie-transfer, maar verkoos toen contractverlenging boven een vertrek naar Vitesse. De doelman is nu echter zijn laatste contractjaar ingegaan en lijkt niet bij te willen tekenen, waardoor FC Groningen in een spagaat zit. De club riskeert het vertrek van één van zijn bepalende spelers óf moet rekening houden met een transfervrij afscheid in 2021.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Padt naar FC Emmen: zie jij het gebeuren?

(2733 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws