'Gesprekken zijn gestart: deal tussen Bournemouth en City lijkt kwestie van tijd'

'Gesprekken zijn gestart: deal tussen Bournemouth en City lijkt kwestie van tijd'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 08:09do 30-07-2020 om 08:09

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 09:51do 30-07-2020 om 09:51

Nathan Aké en Manchester City zijn in gesprek over een transfer naar het Etihad Stadium. De Engelse topclub ziet in de verdediger een uitstekende aanwinst en hoopt de achterhoede te versterken.

De onderhandelingen tussen Bournemouth en Manchester City lijken in een stroomversnelling te raken. Bournemouth degradeerde uit de Premier League en de club moet bezuinigen om het Championship goed door te komen. Bournemouth vroeg eerst 38 miljoen euro voor de Nederlander, maar er wordt verwacht dat de vraagprijs aanzienlijk is gezakt na de degradatie.

Manchester City zou de gesprekken met Aké ondertussen al zijn gestart, meldt The Guardian. City-directeur Txiki Begiristain verwacht een aparte transferperiode deze zomer. "We moeten er klaar voor zijn", laat hij weten op de clubwebsite. "We hebben minder tijd dan ooit, dus we moeten snel zijn. We moeten de Champions League nog spelen, dus moeten we wachten voordat we vooruit kunnen kijken", stelt hij.

Een leegloop dreigt bij Bournemouth nu de club gedegradeerd is naar het Championship. Naast Aké lijkt de club ook Callum Wilson, Josh King en David Brooks kwijt te raken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws