Dagblad van het Noorden schept duidelijkheid over mogelijke transfer Padt

Dagblad van het Noorden schept duidelijkheid over mogelijke transfer Padt

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 11:59do 30-07-2020 om 11:59

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 12:10do 30-07-2020 om 12:10

De kans op een sensationele zomertransfer van FC Groningen-doelman Sergio Padt naar FC Emmen is klein. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden in een analyse. Het is meer een 'korte flirt' dan een 'serieuze overweging', klinkt het

Dinsdag werd uit het niets gemeld dat FC Emmen interesse heeft in Padt. De keeper zou door een gelimiteerde transfersom in zijn contract niet meer dan één miljoen euro moeten kosten. Dat er contact is geweest tussen FC Emmen en FC Groningen staat vast, maar de kans op een deal is nihil.

Dat heeft volgens het Dagblad van het Noorden meerdere redenen. Padt heeft vanwege zijn leeftijd (30) weinig restwaarde, terwijl Emmen nooit meer dan 500 duizend euro betaalde voor een speler. Bovendien is er het sentiment: Groningen is terughoudend om zaken te doen met het kleine broertje uit de regio.

Sinds het telefoontje van Emmen-voorzitter Ronald Lubbers zou er geen contact meer zijn geweest met Groningen over de doelman. 'De kans is groot dat dat zo blijft', besluit het Dagblad van het Noorden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws