BILD: Borussia Dortmund ziet in Memphis Depay potentiële opvolger van Sancho

BILD: Borussia Dortmund ziet in Memphis Depay potentiële opvolger van Sancho

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 22:37do 30-07-2020 om 22:37

Het pokerspel tussen Borussia Dortmund en Manchester United rond Jadon Sancho is in volle gang, maar ondertussen heeft de Bundesliga-topclub al een vervanger in het vizier. Memphis Depay is in beeld bij Die Schwarzgelben, verzekert BILD donderdag.

De 26-jarige aanvaller van het Nederlands elftal en Olympique Lyon wordt momenteel als optie gezien door Dortmund, schrijft het Duitse medium. Hij ligt nog maar voor één jaar vast in Frankrijk. Bovendien zou de voormalig PSV'er, die een marktwaarde van 44 miljoen euro heeft, absoluut willen vertrekken als Lyon geen Europees voetbal afdwingt.

Dortmund houdt vast aan een transfersom van 120 miljoen euro voor Sancho. De Engelse vleugelaanvaller zou zelf al rond zijn met Manchester United, terwijl ook een akkoord tussen de clubs niet lang op zich lijkt te laten wachten. The Guardian meldde woensdag dat alleen over de betaaltermijnen nog wordt onderhandeld.

Memphis speelt sinds januari 2017 voor Lyon, waar hij na een mislukt avontuur bij Manchester United is uitgegroeid tot aanvoerder. De Fransen betaalden zestien miljoen voor hem. The Mancunians maakten een kleine twee jaar eerder nog 34 miljoen over naar PSV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Memphis een versterking zijn voor Dortmund?

(2447 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws