Streuer belooft na Lamprou en Danilo nóg twee spelers: 'Echt kortetermijndenken'

Streuer belooft na Lamprou en Danilo nóg twee spelers: 'Echt kortetermijndenken'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 13:55vr 31-07-2020 om 13:55

FC Twente presenteert vrijdag Lazaros Lamprou en gaat Danilo Pereira huren van Ajax, maar Jan Streuer is allesbehalve klaar. De technisch directeur van de Enschedese club belooft volgende week nóg twee nieuwe spelers.

"Volgende week komen er nog twee spelers bij: een grote spits die als aanspeelpunt kan fungeren en een rechtsback", laat Streuer weten aan Voetbal International. "Als die binnen zijn, hebben we de grootste gaten in de selectie gevuld."

Lamprou (PAOK Saloniki) en Danilo (Ajax) worden gehuurd, terwijl Twente ook één seizoen gebruik mag maken van Kik Pierie (Ajax), Vaclav Cerny (FC Utrecht en Nathan Markelo (FC Twente). "We moeten nu echt kortetermijndenken", verklaart Streuer. "We moeten zo snel mogelijk een elftal neerzetten dat niet in de problemen komt. Dat betekent dat we nu veel jongens huren."

Zodra het elftal staat, gaat Streuer aan de slag met lange termijn. Spelers met meerjarige contract en eigen jeugd komen dan aan bod. Ook kijkt hij met een schuin oog naar de transfermarkt. "We zoeken nog een nummer 10 en een verdediger, maar voor sommige spelers moet je soms ook even wachten. Dat is niet anders."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws