FC Groningen houdt Robben aan de kant: 'Het uiteindelijke doel is PSV-thuis'

FC Groningen houdt Robben aan de kant: 'Het uiteindelijke doel is PSV-thuis'

31-07-2020 14:05 Laatste update: 14:07
125

De officieuze rentree van Arjen Robben bij FC Groningen laat nog even op zich wachten. De verloren zoon is zaterdag nog niet van de partij tijdens het oefenduel met Heracles Almelo.

Trainer Danny Buijs heeft dat vrijdagmiddag bekendgemaakt via de officiële kanalen. Hij heeft er echter vertrouwen in dat Robben er weer bij zal zijn bij de start van het Eredivisie-seizoen, tegen PSV op zondag 13 september. "We werken met hem toe naar de eerste competitiewedstrijd tegen PSV", aldus Buijs. "Elke speler heeft zijn eigen status en geschiedenis, daar moeten we een maatplan voor maken. En dat doen we ook bij hem. Met als uiteindelijke doel dat hij er uiteindelijk bij is, als we tegen PSV gaan voetballen. Op dit moment ziet dat er heel goed uit."

Ook de deze week van Willem II overgenomen Damil Dankerlui en de opnieuw van Manchester City gehuurde Ko Itakura laten verstek gaan. Buijs laat zijn veldspelers één helft voetballen tegen Heracles. Doelman Sergio Padt – die naar verluidt nee heeft gezegd tegen een transfer naar FC Emmen – zal de volle negentig minuten keepen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie