Derksen: 'Wilfred liet Talpa weten dat we ermee stoppen'

Derksen: 'Wilfred liet Talpa weten dat we ermee stoppen'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 17:46vr 31-07-2020 om 17:46

Laatste update: zaterdag 1 augustus 2020 om 11:37za 01-08-2020 om 11:37

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hadden al besloten om een punt te zetten achter Veronica Inside, maar alles werd anders toen John de Mol met zijn vuist op tafel heeft geslagen. Derksen laat weten dat de knoop eigenlijk al was doorgehakt. 

Genee, Van der Gijp en Derksen spraken donderdagmiddag in een Van der Valk hotel, maar kwamen er wederom niet uit. "Daarop heeft Wilfred de Talpa-directie gebeld met zijn telefoon op de speaker, en laten weten dat we ermee stoppen", zegt Derksen tegen De Telegraaf. "John de Mol werd in allerijl uit een vergadering getrokken en zei: zeg niks tegen de camera's buiten en slaap er nog een nachtje over."

Derksen geeft aan niet blij te zijn met de gang van zaken. De Mol wees het trio op het contract en dreigde met een rechtszaak. Daardoor konden ze niet anders dan doorgaan. "René en ik willen niet dat mensen ons zien als krachteloze zakkenvullers als we daar straks weer gaan zitten. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand die zich verder nergens iets van aantrekt. Maar iedereen heeft zijn zwakte, en dit is blijkbaar de mijne."

Derksen vraagt zich af waarom De Mol zich niet eerder met de situatie bemoeid heeft. "Wat hij me vanochtend vertelde, had hij ook eerder kunnen vertellen. En dan had hij ons een maand ruzie bespaard."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws