Persbericht van John de Mol: Derksen, Genee en Van der Gijp tóch door met elkaar

Persbericht van John de Mol: Derksen, Genee en Van der Gijp tóch door met elkaar

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 15:42vr 31-07-2020 om 15:42

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 15:50vr 31-07-2020 om 15:50

Verrassend nieuws van Talpa: Veronica Inside blijft tóch op de buis. De breuk tussen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp leek niet meer te lijmen, maar de drie gaan alsnog met elkaar verder.

Talpa-baas John de Mol heeft dit bekendgemaakt middels een persbericht. "Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn."

De toekomst van de talkshow stond al langere tijd op losse schroeven na de veelbesproken racisme-uitzending op maandag 22 juni. Derksen en Van der Gijp vielen Genee openlijk af en lieten weten niet meer met de presentator samen te willen werken. Later kwamen ze terug op die woorden, maar het leek erop dat de drie niet meer op één lijn zouden komen. Na tussenkomst van De Mol is er tóch nog een akkoord gesloten. "Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend."

Derksen wilde eerst Hélène Hendriks bij het programma betrekken, maar gaat nu toch weer samenwerken met Genee. "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo'n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien", aldus De Mol. Begin augustus zullen Veronica Inside-boegbeelden samen met Hendriks en Wim Kieft weer op tv te zien zijn voor de hervatting van de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Breaking News

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws