'Schmidt selecteert vier PSV-talenten voor trainingskamp en speurt markt af'

'Schmidt selecteert vier PSV-talenten voor trainingskamp en speurt markt af'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 08:54ma 03-08-2020 om 08:54

PSV gaat maandag met Chris Gloster, Justin de Haas, Maxime Delanghe en Richard Ledezma op trainingskamp in Duitsland. Dat meldt De Telegraaf. Volgens het Eindhovens Dagblad kijken trainer Roger Schmidt en technisch manager John de Jong ondertussen naar potentiële versterkingen.

Schmidt vindt de selectie van PSV breed genoeg en is met De Jong vooral op zoek naar 'een paar spelers die de jonge selectie bij de hand kunnen nemen', aldus het Eindhovens Dagblad. De Duitse trainer wil met een groep van 25 man werken. PSV heeft nog tot begin oktober om spelers aan te trekken.

Tijdens het trainingskamp in het Duitse Marienfeld kan Schmidt ook bekijken in hoeverre er doorgeselecteerd moet worden: vooral achterin heeft hij niet veel smaken. Om die redenen zijn linksback Gloster en centrale verdediger De Haas van de partij. Zij kunnen zich laten zien in de oefenwedstrijd tegen SC Verl (zaterdag) en KFC Uerdingen (zondag).

Topsportchef
Volgens De Telegraaf maakt 'topsportchef' Kevin Daems deze week zijn entree bij PSV. De Belg komt over van wielerploeg Deceuninck-Quick Step en moet de Eindhvoense club op het gebied van voeding nog verder brengen. Hij gaat op reis én op De Herdgang als kok fungeren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws