Update: 'Manchester United en Inter binnen 48 uur akkoord over Sánchez'

Update: 'Manchester United en Inter binnen 48 uur akkoord over Sánchez'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 22:53ma 03-08-2020 om 22:53

Manchester United gaat Alexis Sánchez definitief slijten. Internazionale neemt de opgebloeide aanvaller (31) later deze week over, melden Corriere de la Serra en La Repubblica.

Inter huurt Sánchez dit seizoen van United. Na de coronabreak is hij opgebloeid, met drie goals en zes assists in negen competitiewedstrijden als resultaat. Daarmee heeft hij volgens Italiaanse media de clubleiding definitief overtuigd. Inter betaalt vijftien miljoen euro voor Sánchez. De transfer wordt vermoedelijk na de Europa League-wedstrijd tegen Getafe van aanstaande woensdag wereldkundig gemaakt.

In Milaan ligt een driejarig contract klaar voor Sánchez, die een fors deel van zijn United-salaris moet inleveren. Op Old Trafford was hij één van de grootverdieners met een inkomen van 440 duizend euro per week. Bij Inter gaat hij in totaal vijftien miljoen euro opstrijken. Dat bedrag wordt uitgesmeerd over drie seizoenen. Het contract van Sánchez bij Manchester United liep nog twee jaar door.

Update: Sánchez is hard op weg naar Internazionale, meldt The Telegraph maandag. Volgens de Engelse krant is de kans groot dat beide clubs binnen 48 uur akkoord zijn over de transfer, die de tongen losmaakt. Manchester United is eindelijk verlost van het megasalaris van Sánchez.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws