'Werder Bremen houdt voet bij stuk en plaatst Dortmund en Leipzig in wachtkamer'

'Werder Bremen houdt voet bij stuk en plaatst Dortmund en Leipzig in wachtkamer'

03-08-2020 19:10
11

Milot Rashica wordt de laatste weken gelinkt aan een transfer naar Borussia Dortmund of RB Leipzig, maar Werder Bremen is niet van plan om de voormalig Vitesse-aanvaller voor een schijntje te laten vertrekken.

Rashica wordt bij Dortmund genoemd als mogelijke opvolger van Jadon Sancho, die naar alle waarschijnlijkheid de overstap naar Manchester United maakt deze zomer. United en Dortmund zijn het nog niet eens over de vraagprijs, maar dat lijkt een kwestie van tijd. Ook Leipzig zou de vleugelaanvaller van Werder graag aan de selectie toevoegen.

"De transfermarkt is nog open tot 5 oktober, wij spelen onze eerste officiële wedstrijden midden september", vertelt sportchef Frank Baumann van Werder in gesprek met BILD. "Het is dus voor te stellen dat Milot de eerste en laatste wedstrijden van dit seizoen bij ons speelt."

Leipzig geldt als favoriet in de strijd om de handtekening van Rashica, maar wil de 25 miljoen euro die Werder vraagt niet betalen. Dortmund blijft wat meer op de achtergrond en heeft naar verluidt ook interesse in Memphis Depay.

No Poll