BILD: Sancho en Man U akkoord over 'Vertrag mit XXL-Gehalt', 376.000 (!) per week

BILD: Sancho en Man U akkoord over 'Vertrag mit XXL-Gehalt', 376.000 (!) per week

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 13:56di 04-08-2020 om 13:56

Jadon Sancho staat op het punt om Paul Pogba af te lossen als duurste Manchester United-aankoop aller tijden. Manchester United en Borussia Dortmund naderen een akkoord en volgens BILD is de vleugelspeler zelfs al persoonlijk rond met The Mancunians.

Op Old Trafford ligt een vijfjarig contract klaar voor Sancho, die nota bene werd opgeleid door rivaal Manchester City. Volgens BILD is Manchester United bereid om ver te gaan voor de elfvoudig Engels international: het Duitse medium spreekt van een 'Vertrag mit XXL-Gehalt'. Sancho kan bij zijn nieuwe club 376 duizend euro per week (!) gaan verdienen en zal op jaarbasis ruim negentien miljoen euro aan salaris opstrijken.

Naar verwachting kan de megatransfer deze week nog beklonken worden. Volgens kwaliteitskrant The Times zijn Manchester United en Borussia Dortmund het al eens geworden over de betalingsvoorwaarden: The Red Devils smeren de transfersom van 120 miljoen euro uit over drie betalingstermijnen.

Sancho heeft een topseizoen in Duitsland achter de rug: in 32 Bundesliga-wedstrijden was hij goed voor liefst zeventien goals en zeventien assists.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Premier League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws