De Graafschap-coach Snoei niet blij met afgelasting: 'Hoop dat KNVB gehoor geeft'

De Graafschap-coach Snoei niet blij met afgelasting: 'Hoop dat KNVB gehoor geeft'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:28di 04-08-2020 om 21:28

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:28di 04-08-2020 om 21:28

De Graafschap-trainer Mike Snoei is niet te spreken over het besluit van Ron König, de burgemeester van Deventer, om de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap af te gelasten. De trainer doet een beroep op de KNVB.

Burgemeester König liet eerder al weten dat het nog 'ontbreekt aan ervaring met het spelen van competitiewedstrijden met beperkingen'. De burgemeester heeft naar eigen zeggen 'geen idee hoe de supporters hiermee omgaan' en wil geen enkel risico nemen in deze coronatijden.

De Graafschap-trainer Snoei is het hier duidelijk niet mee eens. "Ik hoop dat de KNVB hier geen gehoor aan geeft", is hij duidelijk in gesprek met De Gelderlander. "Het is heel vervelend voor ons om zo aan de competitie te beginnen. Je wilt toch een regelmatig verloop van de competitie. Go Ahead had toch ook eerder kunnen reclameren, want het competitieprogramma is al een tijdje bekend. En ik zie niet in wat er een paar maanden later anders zou moeten zijn. Alle wedstrijden tussen De Graafschap en Go Ahead zijn beladen", is de trainer duidelijk.

Het is nog niet duidelijk wanneer Go Ahead en De Graafschap elkaar wel gaan treffen. De KNVB komt naar alle waarschijnlijkheid de komende weken met meer duidelijkheid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws