Update: 'Bordalás laat zich ompraten en blijft trainer van Getafe'

Update: 'Bordalás laat zich ompraten en blijft trainer van Getafe'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 22:32di 11-08-2020 om 22:32

José Bordalás is mogelijk op weg naar de uitgang van Getafe. De Spanjaard vindt dat hij zijn beste tijd gehad heeft als trainer van de club.

Dat meldt het Spaanse radiostation Cadena COPE. Getafe werd woensdag door Internazionale uitgeschakeld in de Europa League. Bordalás heeft aan Getafe-president Ángel Torres al meegedeeld dat hij vindt dat zijn tijd erop zit. Het is niet duidelijk hoe Torres daar op gereageerd heeft.

COPE meldt dat Bordalás niet de hoop heeft dat hij Getafe naar een hoger plan kan tillen. Met het idee om op te stappen speelde hij vorig jaar al, maar omdat er geen andere clubs waren besloot hij te blijven. Bordalás wist zijn ploeg dit seizoen met weinig aantrekkelijk voetbal naar de achtste plaats in de Primera Division te leiden.

Op de laatste speeldag verspeelde Getafe op dramatische wijze Europees voetbal en woensdag werd het Europese avontuur van dit seizoen beëindigd door Inter. De Spanjaarden wisten in de vorige ronde Ajax uit te schakelen. Bordalás promoveerde in zijn eerste jaar als hoofdtrainer van Getafe naar de Primera Division. Vorig seizoen werd hij vijfde.

Er liggen momenteel geen concrete aanbiedingen op tafel voor Bordalás, die eerder genoemd werd bij Valencia. Hij zag dat wel zitten, maar de club koos uiteindelijk voor Javi Gracia. Het contract van Bordalás bij Getafe loopt nog twee jaar door.

Update: Bordalás blijft aan als trainer van Getafe. Volgens Marca zal hij ook volgend seizoen aan het roer staan bij de Spaanse club. Bordalás heeft bij de directie aangegeven dat het tijd is voor een frisse wind, maar beide partijen zijn er toch uitgekomen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws