Derksen schuift weer aan: Ik heb in die hele rel één fout gemaakt

Derksen schuift weer aan: "Ik heb in die hele rel één fout gemaakt"

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 21:01vr 07-08-2020 om 21:01

Johan Derksen is niet blij met het nieuws dat hij de helft van zijn Veronica Inside-gage afstaat aan het goede doel. Dat is in de media gekomen nadat bekend werd dat het programma doorgaat. 

Vorige week vrijdag werd duidelijk dat Veronica Inside tóch toekomst heeft na een rel van enkele weken, waarin presentator Wilfred Genee, René van der Gijp en Derksen niet op één lijn zaten. "Ik heb in die hele rel één fout gemaakt. Je moet overal schijt aan hebben als je in zo'n rel zit, zeker aan wat ze op social media over je melden", zei Derksen vrijdag bij Veronica Inside.

"Ik kwam terug en toen had John de Mol net gezegd dat hij onder geen beding zou accepteren dat ik eruit zou stappen. Want ik had zelf een contract getekend en dat lag op zijn bureau. Ik zeg tegen mijn vrouw: of ik er zin in heb of niet, ik moet er weer gaan zitten, want ik kan geen kant op."

"Mijn vrouw zat de krant te lezen. Er staan van die ingezonden brieven in, waarin je als zakkenvuller weggezet wordt. Zij zei: nou, dan geven we het geld toch weg? Toen ben ik zo dom geweest om dat tegen het AD te zeggen. Dat is een fout geweest, want je moet er nooit mee koketteren. Als je dat weggeeft, moet je dat weggeven en je bek houden. En schijt aan iedereen hebben", zegt Derksen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws