Juventus zet streep door transfergeruchten: 'Ronaldo blijft een steunpilaar'

Juventus zet streep door transfergeruchten: 'Ronaldo blijft een steunpilaar'

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 14:02za 08-08-2020 om 14:02

Na de uitschakeling van Juventus tegen Olympique Lyon in de Champions League laaien de geruchten over een mogelijk vertrek van Cristiano Ronaldo weer op. Die worden door voorzitter Andrea Agnelli meteen hardhandig de kop ingedrukt.

Ronaldo scoorde vrijdag twee keer tegen Lyon, via een strafschop en met een verwoestende uithaal, maar het was niet genoeg om de Oude Dame te behoeden voor eliminatie. Italiaanse media vragen zich af of de 35-jarige Portugese ster volgend jaar wel een nieuwe poging wil wagen om met Juventus het miljardenbal te winnen.

France Football schreef dinsdag al dat Ronaldo een transfer naar Paris Saint-Germain overweegt. "Ik ben er van overtuigd dat Ronaldo zal blijven", reageert Agnelli in Italiaanse media. "Ik denk dat het bericht gebaseerd was op een interview van enkele maanden geleden, die toevallig gepubliceerd werd vlak voordat wij tegen een Frans team speelden. Het is een oude truc van de media."

"Maar ik kan jullie verzekeren dat Ronaldo een steunpilaar bij Juventus zal blijven", benadrukt Agnelli. Overigens is het voor het eerst sinds 2010 dat Ronaldo niet van de partij is in de kwartfinales van de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws