Juventus ontkent via statement volgende ontslagronde, 'Pirlo en Inzaghi genoemd'

Juventus ontkent via statement volgende ontslagronde, 'Pirlo en Inzaghi genoemd'

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 15:55za 08-08-2020 om 15:55

Juventus heeft trainer Maurizio Sarri zaterdag bedankt voor bewezen diensten, maar laat de bezemwagen niet nóg een rondje door het Allianz Stadium rijden. Technisch directeur Fabio Paratici hoeft voorlopig niet te vrezen voor een volgende ontslagronde, klinkt het.

De Italiaanse tak van Sky Sports meldde zaterdag dat Paratici mogelijk samen met Sarri de uitgang op mocht zoeken. Juventus heeft vervolgens tegenover het persbureau ANSA een statement afgegeven. La Vecchia Signora ontkent de geruchten met betrekking tot Paratici: de negen keer op rij tot Serie A-kampioen gekroonde club laat weten dat het nog steeds vertrouwen heeft in de directeur.

Juventus zoekt ondertussen naar een opvolger van Sarri, die de club ook buiten de landsgrenzen succes kan brengen. Geruchtensite Gianluca Di Marzio noemt de namen van Simone Inzaghi en Andrea Pirlo. Inzaghi deed met SS Lazio lange tijd mee om de landstitel en staat er goed op in Italië: hij was afgelopen zomer in beeld, maar toen koos Juventus voor Sarri. Pirlo keerde recentelijk terug bij La Vecchia Signora als jeugdtrainer: de legendarische oud-middenvelder zou direct doorgeschoven kunnen worden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A Juventus

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws