Ten Hag maakt korte metten met Ajax-geruchten: Volgende vraag, graag

Ten Hag maakt korte metten met Ajax-geruchten: "Volgende vraag, graag"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 18:52za 08-08-2020 om 18:52

Het is rustig rond de spelers van Ajax, verzekert trainer Erik ten Hag. De 50-jarige Tukker laat weten dat niemand bezig is met een vertrek uit Amsterdam.

Andre Onana en Sergiño Dest zitten niet bij de selectie voor het duel met RKC Waalwijk. Nicolas Tagliafico zit op de bank. "Onana heeft last van z'n enkel en Dest heeft vrijdag een trap op z'n voet gehad. Vandaar dat hij er niet bij is", zegt Ten Hag voor de camera van FOX Sports. "Nee, op dit moment speelt er niets, voor niemand. Dus volgende vraag, graag."

Ajax speelt tegen RKC voor het eerst zonder Hakim Ziyech. Ten Hag verwacht dat andere spelers op zullen staan. "Zo is het altijd gegaan. We moeten er hard aan werken om een goed team te vormen. We hebben veel goede en aantrekkelijke spelers."

"Ik zoek geen opvolger", zegt Ten Hag over Ziyech. "Iedere speler heeft z'n eigen identiteit. Daar moet je spelers ook de ruimte voor geven, want niemand is hetzelfde. Frenkie de Jong konden we niet vervangen, net als Matthijs de Ligt en Ziyech. Spelers die goed zijn, zullen opstaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws