Tóch geen eigen goal voor hoofdschuddende Seuntjens: 'Zo zielig van een scheids'

Tóch geen eigen goal voor hoofdschuddende Seuntjens: 'Zo zielig van een scheids'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 22:27zo 09-08-2020 om 22:27

De Graafschap-routinier Ralf Seuntjens stond na de 1-2 nederlaag tegen FC Volendam hoofdschuddend voor de camera's van FOX Sports. The Seun of God had zich geërgerd aan scheidsrechter Stan Teuben.

Seuntjens benutte een penalty, maar gaf aan de andere kant ook ongelukkigerwijs het laatste tikje bij een kopbal van tegenstander Jari Vlak. Die kreeg de goal ook op zijn naam, hoewel Seuntjens én Teuben dachten dat de treffer als eigen doelpunt in de boeken zou gaan. "Ook zo zielig hè, van een scheidsrechter? Gaat hij het heel de tijd benoemen...", liet de 31-jarige Bredanaar hoofdschuddend weten.

Volgens The Seun of God kwam Teuben namelijk meerdere malen terug op het moment. "Hij heeft het zes keer gezegd in de wedstrijd. Misschien moet ik geen eigen goal maken voordat ik tegen hem ga zeuren. Maar volgens mij is een scheidsrechter er om een wedstrijd te begeleiden en te managen", aldus Seuntjens, die het sowieso regelmatig aan de stok had met de arbitrage. "Alle twijfelgevalletjes waren voor Volendam, ja. Maar dat maakt niet uit. Hij wist ook wel meer regels niet..."

FC Volendam won uiteindelijk met 1-2 op De Vijverberg. Beide clubs komen volgend seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie, hoewel De Graafschap op koers lag voor directe promotie naar de Eredivisie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat De Graafschap revanche nemen en alsnog promoveren?

(910 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws