De Telegraaf: PSV wel degelijk in de markt voor reservekeeper van RB Leipzig

De Telegraaf: PSV wel degelijk in de markt voor reservekeeper van RB Leipzig

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 23:55zo 09-08-2020 om 23:55

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 06:30ma 10-08-2020 om 06:30

PSV heeft wel degelijk interesse in RB Leipzig-sluitpost Yvon Mvogo. Trainer Roger Schmidt ging dit weekend niet in op de transfergeruchten die in Duitsland de ronde deden, maar volgens De Telegraaf prijkt de naam van Mvogo op de Eindhovense lijstjes.

De Eindhovenaren reisden met Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Hidde Jurjus af naar het trainingskamp in Duitsland, maar Schmidt lijkt niet honderd procent overtuigd te zijn van het drietal. De opvolger van Ernest Faber speelt graag met een 'meevoetballende' keeper die bovendien ruimtes kan bespelen, waardoor het team meer druk naar voren kan zetten: Mvogo past volgens De Telegraaf in dat profiel.

PSV zal echter af moeten wachten wat RB Leipzig van plan is met de tweevoudig international van Zwitserland, die bij Die Roten Bullen stand-in is van Péter Gulácsi. Zijn transferwaarde wordt geschat op vijf miljoen euro, maar dat bedrag is onoverkomelijk voor de Eindhovenaren. Een huurtransfer van Mvogo – die net zijn laatste contractjaar in Leipzig in is gegaan – zou wél een optie kunnen zijn.

De nummer 4 van het vorige Eredivisie-seizoen zwaaide al twee keepers uit: Robbin Ruiter werd verkocht aan Willem II, Yanick van Osch verkaste naar Fortuna Sittard. De al verhuurde Luuk Koopmans werd bovendien definitief overgenomen door ADO Den Haag. Inkomende transfers konden er nog niet genoteerd worden in Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws