'Magallán gaat mee op Ajax-trainingskamp naar Oostenrijk en krijgt nog één kans'

'Magallán gaat mee op Ajax-trainingskamp naar Oostenrijk en krijgt nog één kans'

12-08-2020 19:42
91

Lisandro Magallán maakt komende zaterdag deel uit van de selectie van Ajax die in Oostenrijk op trainingskamp gaat. De Argentijnse verdediger leek al afgeserveerd bij de Amsterdammers, maar krijgt nu toch nog een kans.

Volgens Ajax Showtime heeft de clubleiding al met Magallán gesproken en hem duidelijk gemaakt dat er komend seizoen weinig kansen op speeltijd zullen komen. De verdediger krijgt echter toch nog een mogelijkheid om zich te bewijzen: aankomende zaterdag mag hij 'gewoon' mee op trainingskamp naar Oostenrijk, schrijft de fanwebsite. Ajax oefent daar tegen Red Bull Salzburg en Wolfsberger AC.

Afgelopen zondag keerde de Argentijn terug na een tijdelijk verblijf bij Deportivo Alavés, waarna hij met Jong Ajax meetrainde. Op voorhand lijkt een vertrek van Magallán, die in januari 2019 voor negen miljoen euro werd gehaald van Boca Juniors, logisch. Links centraal achterin moet hij concurreren met Daley Blind en Lisandro Martínez, terwijl hij rechts in de pikorde achter Perr Schuurs, Jurriën Timber en Edson Álvarez staat.

No Poll