Ünüvar wimpelde interesse af: 'Maakte ik duidelijk aan zaakwaarnemer'

Ünüvar wimpelde interesse af: 'Maakte ik duidelijk aan zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 22:15wo 12-08-2020 om 22:15

Naci Ünüvar heeft naar eigen zeggen geen moment getwijfeld over zijn contractverlenging bij Ajax. De zeventienjarige spelmaker stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar tekende bij tot medio 2023 in Amsterdam.

"Voor mij was het redelijk simpel. Ik wilde sowieso bij Ajax blijven. Natuurlijk was er interesse, maar ik heb bij mijn vader en zaakwaarnemer duidelijk aangegeven dat ik bij Ajax wil blijven", zegt Ünüvar tegen FOX Sports. "Als Ajax na één jaar komt dat ze weer willen verlengen, dan zeg ik daar snel ja tegen. Ik wil hier slagen. Vertrekken wilde ik niet."

Ünüvar is op de weg terug na liesklachten. Hij speelde woensdag een helft mee met Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht (1-2). "Dit is niet mijn niveau, ik kan veel meer", laat hij weten over zijn optreden. "Maar dit was de eerste volle helft, dus dat moet opgebouwd worden. Ik moet weer in mijn ritme komen en mijn eigen niveau oppakken."

Doordat Ünüvar aan zijn fitheid werkt behoort hij ook nog niet tot de wedstrijdselectie van coach Erik ten Hag, in tegenstelling tot enkele andere talenten. "Dat bepaalt de trainer. Daar ben ik zeker niet teleurgesteld over. Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik minuten maak en snel weer op mijn oude niveau kom."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Beleeft Ünüvar komend seizoen zijn doorbraak bij Ajax?

Ja
75%
Nee
25%
(2395 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws