Contractverlenging Brobbey bij Ajax nog niet zeker: 'Lat komt hoger te liggen'

Contractverlenging Brobbey bij Ajax nog niet zeker: 'Lat komt hoger te liggen'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 08:19do 13-08-2020 om 08:19

Het is nog maar de vraag of Brian Brobbey zijn contract bij Ajax gaat verlengen. De jonge aanvaller werd in het verleden al in verband gebracht met Real Madrid en er is nog geen zekerheid of hij zijn contract in Amsterdam gaat verlengen.

"Ik denk dat uiteindelijk iedereen toch wel gaat bijtekenen, al is dat bij Brobbey nog de vraag", stelt Ajax-watcher Mike Verweij in Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. Verweij ziet dat de stap naar het eerste elftal van Ajax steeds groter wordt, de kwaliteit neemt toe. "Ik zou Ajax geen koopclub noemen, maar de lat komt steeds hoger te liggen. Het wordt voor de jeugd moeilijk om direct aan te haken." 

Brobbey stapte een tijd terug over naar zaakwaarnemer Mino Raiola. Verweij weet niet of dit invloed gaat hebben op de onderhandelingen over een nieuw contract. "Ik weet niet of hij gaat bijtekenen, maar ik denk dat het merendeel dit wel gaat doen. Dat is een probleem voor Ajax, de stap naar het eerste elftal wordt heel groot. En Ten Hag is ook niet iemand die snel kansen geeft aan jongeren", sluit Verweij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat is de beste optie voor Brobbey?

(2319 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws