'Dortmund speelt hard transferspel en eist verklaring van Sancho'

'Dortmund speelt hard transferspel en eist verklaring van Sancho'

13-08-2020 13:47 Laatste update: 13:54
20

Jadon Sancho is door Borussia Dortmund onder druk gezet om in een verklaring te zeggen dat hij nog een jaar bij de Duitse club blijft. Dat meldt The Times in Engeland.

Manchester United wil de buitenspeler graag naar Old Trafford halen, maar voldoet niet aan de vraagprijs van 130 miljoen euro van Borussia Dortmund. Daarmee is een transfer volgens de Duitsers van de baan. Dortmund kondigde onlangs aan dat Sancho blijft en dat het contract in het geheim verlengd is, waardoor hij tot medio 2023 onder contract staat.

De club heeft nu ook Sancho dringend verzocht naar buiten te treden met de mededeling dat hij Dortmund nog een jaar trouw blijft. Omdat de Engelsman zelden naar buiten treedt, valt het te betwijfelen of hij aan de wensen van Dortmund gaat of wil voldoen. Ondertussen heeft Manchester United nog altijd goede hoop Sancho alsnog naar Old Trafford te kunnen halen. De Engelsen denken dat het statement van Dortmund onderdeel uitmaakt van het transferspel van de Duitsers met als doel de transfersom zo hogelijk mogelijk uit te laten vallen.