El Chiringuito: Overmars zet door en legt bod van vijftien miljoen neer bij Barça

El Chiringuito: Overmars zet door en legt bod van vijftien miljoen neer bij Barça

20-08-2020 08:44
274

Ajax heeft een bod van vijftien miljoen euro neergelegd bij FC Barcelona voor Luis Suárez. Marc Overmars wil de Uruguayaanse spits graag terughalen naar Amsterdam en lijkt vastbesloten een deal te sluiten.

Volgens El Chiringuito heeft de technisch directeur van Ajax inmiddels een bod van vijftien miljoen euro neergelegd bij de club uit Spanje. Eerder werd al bekend dat de marktwaarde van Suárez vastgesteld is op 28 miljoen euro, maar Ajax is niet van plan dat bedrag op tafel te leggen. De aanvaller staat nog tot het einde van volgend seizoen onder contract in Camp Nou.

Barcelona zou wel oren hebben naar een verkoop van Suárez, een van de grootverdieners bij de club. Mocht de Uruguayaan kiezen voor Ajax, dan zal hij een aanzienlijk deel van zijn Barcelona-salaris in moeten leveren. Barça hoopt door de verkoop van een aantal grote spelers ruimte te maken voor coach Ronald Koeman om nieuwe aankopen binnen te halen.

Overmars gaf eerder al aan Suárez graag terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. De spits moet voor de nodige concurrentie gaan zorgen in de voorhoede van de club. Suárez heeft wel aangegeven dat hij verwacht ook volgend seizoen in het shirt van Barça te spelen.