Problemen bij AZ-tegenstander Viktoria Plzen door twee coronagevallen

Problemen bij AZ-tegenstander Viktoria Plzen door twee coronagevallen

21-08-2020 12:59 Laatste update: 13:02
60

Problemen bij Viktoria Plzen, de tegenstander van AZ in de tweede voorronde van de Champions League. De voorbereiding van de Tsjechische club is ontregeld door twee coronagevallen.

Het gaat om twee medewerkers, bevestigt Viktoria Plzen. Volgens de club zijn de uitslagen van de spelers en technische staf negatief. Wel volgen er vrijdag en zaterdag nieuwe testrondes. De twee medewerkers reizen volgende week niet af naar Nederland. Viktoria speelt vrijdagavond tegen Opava. De competitiewedstrijd gaat vooralsnog gewoon door.

Het coronavirus schopt overigens ook de voorbereiding van AZ in de war. De ploeg van trainer Arne Slot kon donderdag geen oefenwedstrijd spelen tegen Fortuna Sittard door een coronageval bij de Limburgse club. In plaats daarvan oefent AZ vrijdagavond tegen Telstar. 'AZ was nog niet bekend met de coronagevallen bij de tegenstander van woensdag', aldus het Algemeen Dagblad.

AZ en Viktoria Plzen treffen elkaar volgende woensdag in Alkmaar. De wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League begint al om 16.30 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie