'PSV heeft vier prioriteiten op zomerse transfermarkt, drie namen genoemd'

'PSV heeft vier prioriteiten op zomerse transfermarkt, drie namen genoemd'

24-08-2020 09:44 Laatste update: 10:06
98

De naam van Jin-Mae Kim prijkt nog altijd bovenaan het verlanglijstje van PSV. Dat meldt De Telegraaf. Technisch manager John de Jong en trainer Roger Schmidt zijn op zoek naar versterking voor in totaal vier posities.

Kim is een kandidaat voor de vacature in het centrum van de PSV-defensie, maar makkelijk wordt zijn komst niet. Daarnaast heeft een meevoetballende keeper, linksback en middenvelder prioriteit in Eindhoven. Dat Schmidt zijn stempel drukt op het transferbeleid van PSV, is duidelijk. Kim, die te boek staat als 'Het Monster', is speler van zijn oude club Beijing Guoan.

Daarnaast keek de Duitse trainer met een schuin ook naar Kevin Kampl, met wie hij samenwerkte bij Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen. De middenvelder lijkt onhaalbaar, omdat hij zich heeft teruggevochten in de basiself van RB Leipzig. Deze week stond hij nog aan de aftrap van de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

Voor een plek onder de lat is RB Leipzig-reserve Yvon Mvogo in beeld, al liet Schmidt zich afgelopen weekend lovend uit over Jeroen Zoet en Lars Unnerstall. Mvogo moet volgens De Telegraaf eerst zijn contract verlengen in Duitsland om eventueel te kunnen worden gehuurd. Zondag werd bekend dat PSV heeft geïnformeerd naar Guus Til (Spartak Moskou).