PEC op een haar na rond met spits: 'Nu in een mooi vakantiehuisje in quarantaine'

PEC op een haar na rond met spits: 'Nu in een mooi vakantiehuisje in quarantaine'

24-08-2020 20:51
20

Slobodan Tedic (linksonder op de foto) is binnen afzienbare tijd speler van PEC Zwolle. De jonge spits, die gehuurd wordt van Manchester City, moet eerst tien dagen in quarantaine voordat hij mee mag trainen met de Blauwvingers.

Technisch directeur Mike Willems van PEC geeft voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen FC Emmen (1-0 winst) aan dat de Serviër al in Nederland is. "De huidige status is dat hij vanmorgen geland is en dat wij hem in een heel mooi vakantiehuisje hebben gezet waar hij tien dagen in quarantaine moet", klinkt het voor de camera van FOX Sports. "Het papierwerk moet wel nog afgerond worden."

De club uit Overijssel hoopt op de training spoedig over Tedic te kunnen beschikken, die voor twee seizoenen gehuurd wordt van Manchester City. "Toen het van het weekend de goede kant op ging heb ik met hem en zijn zaakwaarnemer overlegd dat hij beter hier naartoe kon komen", probeert Willems de situatie te duiden. "Des te eerder ben je dan weer uit de quarantaine, dus vandaar dat hij vanmorgen geland is."