Telegraph: Chelsea is rond met Leicester en nadert grens van 150 miljoen euro al

Telegraph: Chelsea is rond met Leicester en nadert grens van 150 miljoen euro al

25-08-2020 09:10
69

Chelsea pakt flink door op de transfermarkt, meldt The Telegraph. Hakim Ziyech en Timo Werner zijn al binnen, de komst van Kai Havertz is aanstaande en ook Ben Chilwell komt de gelederen op Stamford Bridge versterken.

The Blues zaten al langere tijd achter de linksback van Leicester City aan: inmiddels hebben beide clubs een akkoord bereikt, meldt The Telegraph. Het tot 2024 doorlopende contract van Chilwell zal voor circa 55 miljoen euro afgekocht worden. De elfvoudig international van Engeland zal deze week nog zijn handtekening zetten onder een vijfjarige verbintenis, is de verwachting.

Wedden

Meer odds

Chelsea komt hiermee op bijna 150 miljoen euro aan zomerse uitgaven uit, maar is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Havertz moet liefst honderd miljoen euro kosten en is ook op weg naar Stamford Bridge: zijn huidige club Bayer Leverkusen is rond met The Blues, werd maandag duidelijk. Manager Frank Lampard is bovendien nog op zoek naar een nieuwe keeper en zit ook al langere tijd achter de transfervrije Thiago Silva aan. De Nederlandse jeugdinternational Xavier Mbuyamba werd onlangs al overgenomen van FC Barcelona.