PSV bevestigt: 'Hij staat open voor buitenlands avontuur, hebben we respect voor'

PSV bevestigt: 'Hij staat open voor buitenlands avontuur, hebben we respect voor'

25-08-2020 10:21
74

De komst van Yvon Mvogo bij PSV opent deuren voor Hidde Jurjus en Jeroen Zoet, die mogen vertrekken bij de club uit Eindhoven. Zoet hoopt op een buitenlands avontuur, voor Jurjus is er al concrete belangstelling.

Technisch manager John de Jong van PSV geeft aan dat er door de komst van Mvogo ruimte is voor de Eindhovense club om mee te denken aan transfers voor beide doelmannen. "Voor Jurjus is concrete belangstelling en met Zoet hebben we eerder al afspraken gemaakt over zijn toekomst", geeft hij aan op de clubwebsite. "Hij heeft bij ons aangegeven dat hij openstaat voor een buitenlands avontuur en daar hebben we respect voor. Jeroen heeft namelijk een flinke staat van dienst, hij was basisspeler in drie kampioensploegen."

Wedden

Meer odds

De Jong houdt echter wel in de gaten of PSV verzekerd blijft van voldoende goede doelmannen in de eerste selectie, zo geeft hij aan. "We hebben Robbin Ruiter aan Willem II verkocht en door de komst van Mvogo zijn we nog steeds voorbereid op eventuele mutaties in het keepersbestand", aldus de technisch manager.

Lars Unnerstall lijkt wél bij PSV te blijven. De Duitser wordt naar alle waarschijnlijkheid tweede keeper achter Mvogo. Schmidt was al een tijd op zoek naar een goed meevoetballende keeper die beter bij zijn speelstijl past.