'Feyenoord dreigt Senesi kwijt te raken, Argentijn kan Champions League in'

'Feyenoord dreigt Senesi kwijt te raken, Argentijn kan Champions League in'

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2020 om 07:03do 27-08-2020 om 07:03

Atalanta Bergamo heeft zijn pijlen gericht op Feyenoord-verdediger Marcos Senesi. De Italiaanse club van Marten de Roon en Hans Hateboer wil met de Argentijnse verdediger de Champions League in volgend seizoen.

Dat meldt Sky Sports Italia. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Atalanta het team van vorig seizoen bij elkaar kan houden, dus is de club zich al aan het oriënteren op de transfermarkt. Een van de transferdoelwitten is Senesi, die een uitstekend seizoen kende bij Feyenoord vorig jaar. Bijkomend voordeel: Senesi beschikt ook over een Italiaans paspoort en hoeft daardoor niet de boeken in als een niet-EU-speler, mocht hij de overstap maken naar de Serie A-club.

Naast Senesi maakt Atalanta ook werk van de komst van Sassuolo-middenvelder Jeremie Boga, maar is vooralsnog niet van plan om aan de vraagprijs van Sassuolo te voldoen. Boga, die vorig seizoen elf doelpunten maakte en vier assists leverde bij zijn club, moet ongeveer veertig miljoen euro kosten.

Naast inkomende transfers worden er ook een aantal uitgaande transfers verwacht bij Atalanta. Zo gaf Hateboer eerder al aan een nieuwe uitdaging te willen. De Nederlander wordt in verband gebracht met een transfer naar Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Atalanta Bergamo: een mooie stap voor Senesi?

Ja, Champions League!
72%
Nee, hij moet wachten op een betere club
28%
(2428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws