'PSG én Juventus zochten contact met Jorge Messi, Juve droomt van superaanval'

'PSG én Juventus zochten contact met Jorge Messi, Juve droomt van superaanval'

Gepubliceerd: vrijdag 28 augustus 2020 om 20:52vr 28-08-2020 om 20:52

L'Équipe heeft vrijdagavond opvallend nieuws over Lionel Messi gedeeld. Volgens de toonaangevende Franse sportkrant hebben Paris Saint-Germain én Juventus contact gezocht met Jorge Messi, de vader van Lionel Messi.

De zesvoudig Ballon d'Or-winaar wil vertrekken bij FC Barcelona en Manchester City lijkt vooralsnog het meest concreet. Volgens L'Équipe hebben PSG-directeur Leonardo en zijn collega's van Juventus zich ook bij Messi senior gemeld. PSG kwam al snel tot de conclusie dat ook een transfervrije komst van Messi onhaalbaar was: de club zou in dat geval de Financial Fair Play-regels van de UEFA schenden.

Juventus lijkt echter wél serieus, meent L'Équipe. La Vecchia Signora jaagt al decennialang tevergeefs op Champions League-succes en zou nu zelfs dromen van een sterrenvoorhoede met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Juventus zou in dat geval wel in de buidel moeten tasten. In het huidige contract van Messi is een afkoopsom van 700 miljoen euro opgenomen en Barça lijkt niet van plan om genoegen te nemen met minder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws