'Vitesse wil nog steeds Juve-talent Touré, drietal valt buiten de boot en mag weg'

'Vitesse wil nog steeds Juve-talent Touré, drietal valt buiten de boot en mag weg'

29-08-2020 12:58
25

De selectie van Vitesse zal naar verwachting nog een paar mutaties ondergaan tijdens de laatste weken van de transferperiode. De Arnhemmers haalden tot dusver vier nieuwe spelers en zetten nog altijd in op de komst van Juventus-talent Idrissa Touré.

De in Berlijn geboren middenvelder werd in 2019 voor ruim één miljoen euro overgenomen van Werder Bremen. Volgens de Gelderlander ziet Vitesse Touré als een 'broodnodige versterking'. Een permanente transfer lijkt financieel niet haalbaar voor de Arnhemmers, maar een huurovereenkomst met Juventus behoort wél tot de mogelijkheden. Touré zou na Maximilian Wittek, Loïs Openda, Jacob Rasmussen en Armando Broja de vijfde versterking kunnen worden.

Clark, Bruns en Musaba overbodig
Voor Max Clark, Thomas Bruns en Richie Musaba lijkt het juist einde verhaal in Arnhem: zij mogen uitzien naar een nieuwe werkgever. Linksback Clark werd in 2018 door oude bekende Leonid Slutsky opgepikt bij Hull City en kwam sindsdien tot 46 Eredivisie-duels: de nieuwe trainer Thomas Letsch geeft echter de voorkeur aan nieuwkomer Wittek en de jonge Million Manhoef.

Bruns kwam in 2017 over van Heracles Almelo, maar werd tussentijds verhuurd aan FC Groningen, PEC Zwolle én VVV-Venlo. De Tukker ligt net als Clark nog één jaar vast, maar hoeft hoogstwaarschijnlijk niet op speeltijd te rekenen in Arnhem. Musaba heeft nog een contract tot 2022 en speelde tot dusver één Eredivisie-duel namens Vitesse. Daar zal het vermoedelijk bij blijven: de tweelingbroer van de bij NEC vertrokken Anthony Musaba werd teruggezet naar het beloftenteam en wil vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie