'Vitesse-talent botst met club en wil vertrekken uit Arnhem'

'Vitesse-talent botst met club en wil vertrekken uit Arnhem'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 18:02di 11-08-2020 om 18:02

Richie Musaba koerst af op een vertrek bij Vitesse, meldt de Gelderlander. Volgens de zaakwaarnemer van het talent houdt de club uit Arnhem zich niet aan eerder gemaakte afspraken. 

Musaba, broer van ex-NEC'er Anthony Musaba, heeft volgens zijn zaakwaarnemer de afspraak dat hij dit seizoen aan zou sluiten bij het eerste elftal, maar tot zijn verbazing is hij na het oefenduel met sc Heerenveen weer teruggezet naar het beloftenteam. Musaba wil nu vertrekken bij Vitesse.

Musaba's zaakwaarnemer laat aan de Gelderlander weten dat Vitesse zich niet aan de afspraken houdt. Bovendien zou de aanvaller transfervrij weg mogen als hij wederom in de beloftenploeg moest spelen. Musaba ligt bij Vitesse nog tot 2022 vast. 

Vitesse laat aan de krant weten dat het voor Musaba beter is als hij zich bij Jong Vitesse ontwikkelt, 'het hoogste team na het eerste elftal'. 'Zoals altijd en met elke speler, kijken we naar de best mogelijke oplossing/situatie voor zijn ontwikkeling en op welke wijze hij van meeste waarde kan zijn voor de club.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws