'Hertha BSC volgt Feyenoord en Werder Bremen, KNVB dreigt met maatregelen'

'Hertha BSC volgt Feyenoord en Werder Bremen, KNVB dreigt met maatregelen'

Gepubliceerd: zondag 30 augustus 2020 om 23:26zo 30-08-2020 om 23:26

Niet alleen Feyenoord en Werder Bremen, ook Hertha BSC zit Jong Oranje dwars. Drie spelers van Die Alte Dame zijn geselecteerd voor de veelbesproken EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Jong Wit-Rusland.

Hertha BSC wil Deyovaisio Zeefuik, Javairô Dilrosun en Daishawn Redan echter liever niet afstaan aan Jong Oranje, omdat Wit-Rusland één van de landen is met een verhoogd risico op coronabesmetting. Het lijkt er echter op dat de nummer 10 van het vorige Bundesliga-seizoen weinig keus heeft. Volgens Der Kicker heeft de KNVB zelfs met juridische stappen gedreigd als Hertha de rechtsback en de twee aanvallers niet af wil staan.

Eerder deze week hadden Feyenoord en Werder Bremen al stelling genomen tegen het selecteren van Justin Bijlow en Tahith Chong. Jong Oranje is het echter verplicht om de wedstrijd in Wit-Rusland te spelen: de KNVB is dan ook niet van plan om de dwarsliggende clubs tegemoet te komen. Als Feyenoord Bijlow in Rotterdam houdt, zou de doelman zelfs geschorst kunnen worden voor de eerstvolgende competitiewedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws