Immers 'degradeert': Dat zegt niks, je speelt hier voor de prijzen

Immers 'degradeert': "Dat zegt niks, je speelt hier voor de prijzen"

Gepubliceerd: maandag 31 augustus 2020 om 15:14ma 31-08-2020 om 15:14

Lex Immers mag zich sinds maandag officieel speler van NAC Breda noemen. Ondanks zijn 'degradatie' van de Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie, is hij dolblij met de transfer.

"NAC heeft een goed plan. Dat heeft de doorslag gegeven. En ik heb er gewoon een goed gevoel bij", zegt Immers, wiens contract bij ADO Den Haag vorige week verrassend werd ontbonden, tegen Omroep Brabant. "Voor mij is spelen in de Keuken Kampioen Divisie geen obstakel. Dat zegt niks. Je speelt hier voor de prijzen, dat is beter dan strijden tegen degradatie."

Immers is zowel op het middenveld als in de aanval inzetbaar voor trainer Maurice Steijn. Zelf staat de 34-jarige routinier open voor iedere rol die hij bij NAC kan bekleden. "Ik heb natuurlijk bij ADO en in Engeland als spits gespeeld. Maar ook als tien bij Feyenoord en ADO. Ik heb zelfs als controlerende middenvelder gespeeld, dus ik kan overal neergezet worden. In heel de as en zo ziet de trainer dat ook. Als het nodig is, kan ik ook nog gaan keepen ook", aldus Immers, die in Breda een tweejarig contract tekende.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws