PSV naar Estland, Slovenië of Denemarken, roemrucht Rangers lonkt voor Willem II

PSV naar Estland, Slovenië of Denemarken, roemrucht Rangers lonkt voor Willem II

01-09-2020 13:10 Laatste update: 14:04
91

PSV mag op donderdag 24 september afreizen naar Estland, Slovenië of Denemarken. Nomme Kalju, NS Mura of Aarhus is dinsdagmiddag uit de koker gekomen tijdens de Europa League-loting in Nyon. Willem II treft Lincoln Red Imps (Gibraltar) of Rangers FC (Schotland), als het zijn Luxemburgse horde overleeft.

PSV stroomt in de derde voorronde in, Willem II moet eerst op 17 september in de tweede voorronde af zien te rekenen met Progrès Niederkorn. De Eindhovenaren weten dus sowieso al dat ze een uitwedstrijd spelen. Als De Tricolores de derde voorronde halen, spelen ze thuis.

PSV en - onder voorbehoud - Willem II zullen op donderdag 24 september in actie komen: de tweeluiken zullen over één wedstrijd afgewerkt worden. De laatste hobbel voor de groepsfase zal zich één week later aandienen, op donderdag 1 oktober.

De groepsfase van de Europa League zal tussen 22 oktober en 10 december afgewerkt worden. Feyenoord is al zeker van een startbewijs, AZ zal ook instromen, wanneer het sneuvelt in de Champions League-voorronden.