Ramos goudeerlijk: 'Hij maakt de Spaanse competitie beter en Clásico's prachtiger'

Ramos goudeerlijk: 'Hij maakt de Spaanse competitie beter en Clásico's prachtiger'

02-09-2020 22:00
56

Sergio Ramos vindt dat FC Barcelona Lionel Messi de optie moet bieden om over zijn eigen toekomst te beslissen deze zomer. De verdediger van rivaal Real Madrid twijfelt wel of Messi zijn transferwens niet anders had kunnen brengen.

Hoewel Ramos hoopt dat Messi ook volgend seizoen in de Primera División te bewonderen is, geeft hij aan dat hij de beslissing van de Argentijn respecteert. "Ik vind dat Messi het respect heeft verdiend om over zijn toekomst te beslissen, ik weet alleen niet of hij het op dit moment op de beste manier doet", aldus Ramos, geciteerd door El Mundo.

"Ik hoop voor het Spaanse voetbal en voor Barça dat hij blijft, we willen dat de beste spelers hier blijven", geeft Ramos aan. "Messi maakt de Spaanse competitie en zijn team beter, en de Clásico's prachtiger. Hij is een van de beste spelers ter wereld, daar is weinig aan toe te voegen. Hij heeft respect verdiend, zonder meer. We gaan zien wat er gaat gebeuren."

Jorge Messi was woensdag in Barcelona om met president Josep Maria Bartomeu te overleggen over de toekomst van zijn zoon. Deze gesprekken liepen vast: Barça is niet van plan om de Argentijn deze zomer te laten vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie