Update: Leverkusen-directeur Völler bevestigt gesprekken Havertz en Chelsea

Update: Leverkusen-directeur Völler bevestigt gesprekken Havertz en Chelsea

Gepubliceerd: vrijdag 4 september 2020 om 13:35vr 04-09-2020 om 13:35

Kai Havertz heeft afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij het nationale elftal van Duitsland en is op weg naar Engeland om zijn transfer naar Chelsea af te ronden. 

Dat meldt BILD vrijdagochtend. De middenvelder wordt al langere tijd gelinkt aan een overstap naar de club van manager Frank Lampard, maar nu lijkt er ook echt schot in de zaak te zitten. Havertz moet na Hakim Ziyech, Timo Werner, Malang Sarr, Ben Chilwell en Thiago Silva de zesde aankoop worden voor volgend seizoen.

Lampard is bedrijvig op de transfermarkt tot nu toe en lijkt met zijn elftal een gooi te willen doen naar de titel in de Premier League volgend seizoen. Havertz moet de volgende belangrijke schakel gaan worden in het elftal.

Chelsea en Bayer Leverkusen onderhandelen al langere tijd over de middenvelder, maar kwamen er maar niet uit over de transfersom. Er lijkt nu een doorbraak te zijn in de gesprekken, naar verluidt is Havertz onderweg naar Londen om de laatste details door te spreken. Leverkusen-trainer Peter Bosz liet eerder al weten dat een akkoord tussen Leverkusen en Chelsea niet ver weg was.

De Bundesliga-club vangt naar alle waarschijnlijkheid ongeveer negentig miljoen euro voor Havertz. Het gaat hierbij om een vaste transfersom van zeventig miljoen euro en twintig miljoen aan mogelijke bonussen. Havertz moet de medische keuring in Londen nog wel doorstaan.

Update: Bayer Leverkusen-directeur Rudi Völler heeft bevestigd dat Kai Havertz het Duitse elftal heeft verlaten om de laatste details door te spreken met Chelsea. "Om de laatste details af te ronden wat betreft een mogelijke transfer naar Premier League-club Chelsea, heeft Havertz de thuisbasis van het nationale elftal in Stuttgart verlaten", geeft Völler aan in gesprek met BILD

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws